Fina dag!

Idag så har vi pysslat lite halloween pyssel med Anki på fm och nu har jag rast till 11.40 för vi har idrott kl 12.00 och ja det är ju skönt ellerhur haha? Nä men jag börjar verkligen vänja mig vid att vara med 8 orna och så.. :) 
 
Igår red jag inte Bellis för hon har tappat en sko och det blev as mörk typ vid 17.00! men i gammla tiden är den 18.00 så jag fattar vfr!  Men jag red Cleo en sväng ut i skogen barbacka och vi trava och galoppa lite och hon var hur het som helst! Senare efter jag cyklade hem gick jag ut och gick en kvälls runda med vovvarna och det var en jävla fågel som lät som om det var en bäbis som skrek ! jag höll på att skita på mig haha... ne men det var läskigt iaf. Sen råkade jag somna i soffan och pappa väckte mig osv och jag skulle fodra mammas hästar så jag gick ner och gjorde det men när jag skulle lägga in hö åt Faustino... Vad tror ni han gör dåå??... Gissa.... kom igen gissa.... Jo han sprang ut och mamma höll på att köra på han!!!!! gissa om mitt hjärta gick i 130 km/ h?!?! åhhh han är en riktigt rymmare!
 
aja men när jag kommer hem så ska jag ta Bellis och rida nån stans det är mjukt för fossingen :) Jag och mamma kom på att jag tar dom varannan dag.. Bellis idag, Cleo imorgon osv! 
 
Aja vi hörs senare om inte jag glömmer bort haha.. det är jag nämligen expert på..
Bye frendos!